loading

Itsenäinen suomalainen perheyritys
Tero Panhelainen
toimitusjohtaja
Veljekset Laakkonen Oy ja Autotalo Laakkonen Oy


Laakkonen-konserni on perustettu 1960 Joensuussa. Yrittämiseen kasvanut Laakkosen suku on luonut kahden automerkin yrityksestä merkittävän liike-elämän vaikuttajan ja työnantajan. Konsernin autoliiketoiminnoista vastaavat Autotalo Laakkonen Oy ja Veljekset Laakkonen Oy, joiden muodostamassa autojen vähittäismyyntiketjussa on 22 toimipistettä 16 paikkakunnalla.
Vuosittain Laakkonen-konserni tekee yli 35 000 onnistunutta autokauppaa ja sen merkkihuollot hoitavat yhteensä yli 250 000 huoltokäyntiä. Autokonsernin toimitusjohtajana toimii Tero Panhelainen. Edustamme 19 huippumerkkiä: Audi, BMW, Dacia, Ford, Hyundai, Kia, Mazda, MINI, Mustang, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki ja Volkswagen.
Edustukset vaihtelevat liikekohtaisesti. Menestyksemme ja onnistuneiden autokauppojen salaisuus on edelleen sama kuin yli 50 vuotta sitten: asiakassuhteisiin panostaminen sekä työntekijöiden arvostus ja ammattitaidon jatkuva hiominen.

 

Laakkonen-konserni työllistää noin 1200 henkilöä. Konsernin liikevaihto oli vuoden 2015 lopussa päättyneellä tilikaudella noin 0,6 miljardia €.

 

”Laakkosen yrityskulttuuriin kuuluu vahva asiakaslähtöisyys. Meillä on selkeä visio, jonka mukaan suunnistamme eteenpäin ja johon kaikki toimintamme tähtää.
Haluamme olla asiakkaiden silmissä arvostettu ja luotettava täyden palvelun autotalo, joka on alan ykkönen kaikilla mittareilla mitattuna. Olemme tyytyväisiä vasta sitten kun asiakaskin on tyytyväinen. Huolimatta internetin noususta tärkeään rooliin autonvalinnassa asiakas haluaa silti kuulla
autosta tarkemmin asiantuntevasti palvelevalta myyjältä. Myymme huippumerkkejä vaativille asiakkaille, siksi myyjiemme tuotetuntemuksen ja ammattitaidon pitää olla huippuluokkaa” toteaa toimitusjohtaja.

 

  


Siirry ylös