loading

OPEL Movano lisävarusteet.

Opel Movano Combissa ja Opel Movano Bussissa on korkeatasoinen mukavuus, joustavuus ja käytännöllisyys vakiona. Laajan Opel-lisävarustevalikoiman avulla muokkaat ajoneuvon juuri omia tarpeitasi vastaavaksi.

Opel Movano – Istuinsuojat

Mukavuus ja hoito

Tee olosi kotoisaksi. Monet meistä viettävät niin paljon aikaa autossa, että se on kuin toinen koti. Saatavana on kaikki, mitä tarvitset pitääksesi Opelisi upean näköisenä ja voidaksesi tehdä siitä juuri niin mukavan kuin haluat, sisältä ja ulkoa, lattiamatoista tavarankuljetusratkaisuihin, sekä paljon muuta.

Opel Movano - Navigointijärjestelmän päivityspaketti

Tietoviihdejärjestelmä

Perille entistä helpommin – Opelin tietoviihdejärjestelmät ovat todella loistavia apuvälineitä. Yhteyksiä voi pitää yllä laajan matkapuhelintelinemalliston ja Bluetooth-handsfree-sarjojen, navigointijärjestelmien, karttapäivitysten ja useiden multimedialiitäntöjen, kuten tablettitelineen avulla.

Opel Movano - Roiskesuojat

Turvallisuus ja suojaus

Aja turvallisesti ja näytä paremmalta. Valikoimassa on kaikkea roiskeläpistä ja korinsuojakalvoista hälytysjärjestelmiin ja turvaistuimiin, joiden avulla voit varmistaa oman ja perheesi turvallisuuden ja pitää Opelisi yhtä hyvännäköisenä kuin se oli sinä päivänä, jona ostit sen.

Opel Movano - Kattotelineen kävelysilta

Kuljetusjärjestelmät ja -telineet

Opelilta on saatavilla tuotteita, joiden avulla on helppo kuljettaa mukanaan kaiken haluamansa. Opelin laajassa valikoimassa on monikäyttöisiä kuljetusjärjestelmiä ja telineitä, jotka ovat täydellinen apu matkatavaroiden ja urheiluvälineiden kuljetukseen. Valikoimaan kuuluu alkuperäisiä Opel-tuotteita sekä yhteistyökumppanimme, markkinoiden johtavan kuljetusjärjestelmien valmistajan Thulen tuotteita.

Opel Movano - Vanteet

Vanteet

Lisää Opeliisi oman makusi mukaista yksilöllisyyttä uusilla vanteilla. Opelin laajasta alkuperäisten vanteiden valikoimasta löydät varmasti mieleisesi vanteet, joilla voit lisätä yksilöllisen säväyksen omaan autoosi. Nauti Opelin alkuperäisten lisävarusteiden tyylistä ja laadusta.

Siirry ylös